Pályák

Pályák

Kalandra fel!

Kalandpályák mindenkinek

A kalandparkban 4 pálya és egy 6 átcsúszásból álló canopy pálya található.

A pályák gyakorló, gyermek és felnőtt pályákból állnak, amelyeken kellő nehézségű és kellő számú akadály várja a kalandozókat.

GYAKORLÓ PÁLYA

Minden kalandozó a Gyakorló pályán kezd, ahol begyakorolhatja a biztonsági öv használatát, becsatolását valamint elsajátíthatja a csúszás rejtelmeit.

Gyermek pálya

3 éves kortól használatos, 1 méter magasan elhelyezett fából készült akadályok találhatóak rajta, erdei terepen 10 akadályt kell a kalandozó gyermeknek leküzdeni.

Felnőtt pálya

Kezdőként érdemes elvégezni a Kezdő Felnőtt pálya akadályait, amely 15 1,70 méter magas platformból induló akadályával a kalandozó felnőttek ügyességét is igénybe veszi.

Haladó pálya

Az igazán haladó gyakorlott kalandozóknak ajánljuk ezt a pályát. 3 méter magastól 12 méter magasságig terjed 15 komolyabb akadállyal.

Kalandpark – Canopy pálya

A Kalandpálya végeként 12 méter magasságból indul az igazi őrület, 6 80-100 méteres átcsúszó indul az erdőből a tavat átszelve vissza a Kalandparkba. Minden átcsúszás egy újabb feladat elé állítja a kalandozót, de a fészkek között a felhőtlen átcsúszás valódi hegyvidéket varázsol az Alföld kapujába, Ceglédre. Az átcsúszó pályák fél perc és 2 perc közötti felhőtlen szórakozást biztosítanak teljes biztonságban…