Kalandpark

Kalandpark

Ceglédfürdő Kalandpark

Rólunk

A kalandpark a Ceglédfürdő és Csúszdapark közvetlen szomszédságában található, a tó partján, a természet közelében. Itt valóban erdőben kirándulhat, sportolhat, kipróbálhatja magát, a természet tapintható közelsége pedig teljessé teszi a kikapcsolódást.

A Kalandparkban gyakorló- és gyermekpálya, kezdő- és profipálya valamint a 6 átcsúszásból álló canopy megtalálható. A vegyes fákból álló erdőben a tó felett átvezető canopy valódi elszántságot igényel, 12 méter magasságból másképp néz ki a világ, de igazán sportos kikapcsolódást nyújt a négy, különböző nehézségű akadályokból összerakott kalandpark pálya a család minden tagjának.

A gyermekpályára 140 cm alatti kalandozókat várunk, felnőttpályáink pedig a legváltozatosabb kihívások elé állítják az embert. Mindez persze teljes biztonságban, hiszen darukötelek és karabinerek, valamint az alpinmentésből vizsgázott stáb segíti a kalandozást.

Kalandpályák mindenkinek

A kalandparkban 4 pálya és egy 6 átcsúszásból álló canopy pálya található. A pályák gyakorló, gyermek és felnőtt pályákból állnak, amelyeken kellő nehézségű és kellő számú akadály várja a kalandozókat.

Szuper hely, sehol nem voltunk még ilyen izgalmas és hosszù pályán!😉

2016-tól már nemcsak az akadályok legyőzése és a tó feletti átcsúszás miatt érdemes kilátogatni a kalandparkba, hiszen pihenőhelyek, homokozó, főzőhely és több új érdekesség is várja a látogatókat.

Az eredetivel szinte megegyező aerosoft mesterlövész puskával kipróbálhatjuk, mennyire biztos a kezünk, de választhatunk sorozatlövésre alkalmas fegyvert is. A park egyik szélén egy fára telepített „fészekből” és a földről is lőhetünk célba.

A parkban új padok és asztalok, valamint főzőhely várja a pihenni vágyókat, de homokozóval, „brilliáns csapdával”, erdei hintával, kötéltánccal is bővült a kínálat, így a park ma már alkalmas több órás, tartalmas családi, baráti vagy akár céges összejövetelek lebonyolítására.

Az erdő melletti tó felett ma már nemcsak átcsúszni lehet, hanem kajakozni, kenuzni, csónakázni a tavon, vagy a labdagömb segítségével egyszerűen lebegni a vízen. Aki a számítógép vagy a tv nézés helyett az aktív pihenést, feltöltődést választja, látogasson ki a Ceglédfürdő Kalandparkba!

Az összekötött pályáknak köszönhetően a park még kalandosabbá és igazi labirintussá változott, melyeken te döntheted el, hogy melyik irányba szeretnél tovább haladni és melyik akadályt szeretnéd sikeresen leküzdeni!

ESŐS IDŐJÁRÁS ESETÉN KALANDPARKUNK ZÁRVA TART! ÉRDEKLŐDNI TELEFONON LEHET.

Előzetes egyeztetés alapján nagyobb csoportokat is fogadunk bármelyik napon.